Palček Kresniček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Zvezdavček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Zavijalček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Redoljubček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Poglavarček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Pisalček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Nakladalček iz Pravljične dežele Gorajte

PRAVLJIČNA DEŽELA GORAJTE PO KORONI ZAŽIVELA TUDI MED LETOM

Pa smo dočakali že dolgo načrtovano otroško veselje. Junaki Pravljične dežele Gorajte bodo otroke zabavali prav vsako nedeljo, od 7.6.2020 dalje, z dvema predstavama dnevno, ob 16. in ob 17. uri.

Pravljični gozdiček se bo za pol ure spremenil v živo pravljico, v kateri bodo otroci burili svojo fantazijo in podoživljali pravljice v družbi svojih najljubših pravljičnih junakov.

Pol urna predstava bo vsebovala izsek različnih pravljic. Skozi simpatično predstavo jih bo vodil animator in poskrbel, da bo to pravljično doživetje otroku ostalo v nepozabnem spominu. Starši otroke lahko spremljajo.

Pravljični junaki, vsaj deset jih bo, bodo poskrbeli za posebno vzdušje, ob dodani vrednosti unikatne glasbene spremljave in prelepe pravljične scenske postavitve.

Pravljična dogajanja lahko spremljajte na FB profilu Pravljična dežela Gorajte.

VSAKO NEDELJO, OB 16.00 URI IN OB 17. URI
V PRIMERU DEŽJA PREDSTAV NE BO.

CENIK: Družinska karta: do 5 članov: do 2 odrasla + do 3 otroci 20,00 EUR
Dodatne ali posamezne karte: Odrasla oseba 10,00 EUR, Otrok 5,00 EUR

ORGANIZIRANI OGLEDI PRAVLJIČNE DEŽELE GORAJTE ZA ŠOLE IN VRTCE

Od 1.6.2020 dalje organiziramo od 1 do 4-urne pravljične dogodke za šole, vrtce ter večje zaključene skupine, glede na predhodne prijave

KONTAKT: Tel. št. 041 214 858 – Danica Kordež, ali email: nika.komerc@gmail.com
Možnost gostinske ponudbe.
Cene po dogovoru - glede na število obiskovalcev in zahtevnosti programa.

3-URNE ROJSTNO DNEVNE ZABAVE OTROK POD VODSTVOM ANIMATORJA/JEV

OD 7.6.2020 - OD PONEDELJKA DO SOBOTE in NEDELJE OD 10. DO 13.URE

CENIK: 100,00 EUR za 10 otrok (brez hrane, pijače)
vsak nadaljni otrok 10,00 EUR

V prečudoviti Pravljični deželi Gorajte bo vaš otrok doživel nepozabno praznovanje svojega rojstnega dne. Tri ure se bodo otroci skupaj z živimi pravljičnimi liki, v ličnih kostumih, sprehajali skozi vrsto pravljic, se gibalno zabavali ob nalogah pri iskanju skritega zaklada in burili svojo otroško fantazijo ob številnih dogodivščinah, ki jih bodo doživeli na poti skozi čarobni svet pravljic. V pravljičnem gozdičku otroci dan preživijo v svetu pravljic, iger in zabave.

Starši poskrbijo za hrano in pijačo, ki jih animator/ji v času dogodka razdelijo med otroke ali po dogovoru to zaupajo organizatorju.

NOVOST: Za praznovanje otroškega rojstnega dne od 7 leta dalje lahko koristite tudi OTROŠKI PAINTBALL ZA 3 URE: - POD VODSTVOM ANIMATORJA, s posebno prilagojenim programom

CENIK: DO 10 OTROK 150,00 EUR z neomejenim številom izstreljenih kroglic
vsak nadaljni otrok 15,00 EUR

Po igri imajo otroci in njihovi starši brezplačno na razpolago prostor za pogostitev ob rojstno dnevni zabavi, za čas 1 do 2 uri.

OB SLOVESU SLAVLJENCU PODARIMO ROJSTNO DNEVNO DARILO, SPOMIN NA PREŽIVETI DAN V PRAVLJIČNI DEŽELI GORAJTE.