Palček Kresniček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Zvezdavček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Zavijalček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Redoljubček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Poglavarček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Pisalček iz Pravljične dežele Gorajte Palček Nakladalček iz Pravljične dežele Gorajte

SPONZORSTVO

Poleg novih prostovoljcev pristopa k izpeljavi projekta vse več sponzorjev, ki s svojimi prispevki pomagajo pripravljati ta čudoviti dogodek za otroke. Vabimo vas, da se nam pridružite in postanete sponzor Pravljične dežele Gorajte tudi vi.

Svoj sponzorski prispevek lahko nakažete na transakcijski račun Društva Oddih Gorajte, z izpolnjeno in podpisano sponzorsko pogodbo v dveh izvodih, ki ju natisnete iz DOKUMENTA in nam ju pošljete na naslov: Društvo Oddih Gorajte, Frankovo naselje 68, 4220 Škofja Loka. Po prejemu dveh izvodov pogodbe vam bomo vrnili pogodbo z našim podpisom in račun.

Sponzorjem ponujamo učinkovito poslovno priložnost - brezplačno eno letno zunanje oglaševanje preko transparenta, na konstrukciji ob poti, ki vodi v času prireditev na prireditveni prostor, med letom 2021 pa na piknik prostore (kapacitete 600 oseb), na poligon za paintball in airsoft.

Vašega klica na telefonsko številko 041 214 858 bomo zelo veseli.

 

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo!

Društvo Oddih Gorajte

Društvo oddih Gorajte

Danica Kordež, predsednica društva
tel. 041 214-858,
e-pošta:

 

V LETU 2019 PROJEKT PODPIRAJO:

Zavarovalnica Triglav, d.d.